Παραπολιτικά

Τον… «έσκασαν» Τρικαλινό δικηγόρο!!!

Να «κλείσει» τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υποχρεώθηκε ο Δημήτρης Σαμαρτζής λόγω των… δεκάδων επαγγελματικών μηνυμάτων που ελάμβανε καθημερινά.

Ο γνωστός Τρικαλινός δικηγόρος με ένα… σημείωμα ενημέρωσε ότι πλέον διατηρεί τη σελίδα μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς και δεν θα απαντά σε μηνύματα επαγγελματικής φύσης, ούτε θα δίνει συμβουλές. Γράφει:

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους διαδυκτιακούς μου φίλους, ότι το facebook και το παρόν προφίλ δεν είναι επαγγελματικό αλλά μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Δυστυχώς κατήντησε πλέον να γίνει παράλληλο κομμάτι της εργασίας μου, πράγμα που καθιστά αδύνατον να το διαχειριστώ ως τέτοιο, ενώ λόγοι ευγενείας και η ηθική μου, μου επιβάλλουν να μην αφήνω κανέναν δυσαρεστημένο ή αναπάντητο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε στιγμή της ημέρας που να έχω δική μου. Από σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να αλλάξω την κατάσταση αυτή, το προφίλ μου θα διατηρηθεί αλλά μόνο για λόγους διασκέδασης, όσοι φίλοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μου έχουν το τηλέφωνο μου, όσοι θέλουν επαγγελματικά να συνομιλήσουν μαζί μου, ας απευθύνονται στα σταθερά τηλέφωνα του γραφείου μου, σε ώρες εργασίας, ενώ το messenger μου δεν θα δίνει ΚΑΜΙΑ απάντηση σε ΚΑΝΕΝΑΝ για οποιαδήποτε ερώτηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ελπίζω στην κατανόηση σας. Σας ευχαριστώ πολύ».

Πόσα να αντέξει κανείς;…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης