Παραπολιτικά

Το αφήγημα Παπαστεργίου για τις εκλογές…

Πως θα πορευτεί ο δήμαρχος Τρικκαίων στη νέα εκλογική μάχη. Ουσιαστικά ο προεκλογικός κύκλος άνοιξε για τον Δημήτρη Παπαστεργίου από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οπότε και ενημέρωσε λεπτομερώς τα μέλη της δημοτικής του ομάδας για το νέο εκλογικό σύστημα και τις αλλαγές που επιφέρει αυτό τόσο ως προς την εκλογή, όσο και προς τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Μειώνεται αρκετά ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς θα πρέπει να κατεβάσει μόλις πενήντα εννιά (59)  υποψηφίους, έναντι εξήντα έξι (66) το 2014.

Ο κορμός και οι μεταγραφές

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Παπαστεργίου για τις εκλογές του Μαΐου, ο κορμός θα παραμείνει ο ίδιος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ήδη ο δήμαρχος έχει κάνει κινήσεις ενίσχυσης με πρόσωπα που έχουν δώσει εξετάσεις στον τοπικό επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Ο πονοκέφαλος, μάλλον ευχάριστος, είναι ότι αναμένεται να αναπτυχθεί μεγάλος ανταγωνισμός, για λιγότερες θέσεις εκλεγμένων συμβούλων.

 

Το αφήγημα

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναμένεται να προχωρήσει προς τις εκλογές προβάλλοντας κυρίως την εξωστρέφεια του Δήμου και  την, διαχρονική, πρωτοπορία στις νέες τεχνολογίες. Όσον αφορά τα έργα υποδομής αναμένεται να τρέξουν και πιθανόν να ολοκληρωθούν τα περισσότερα από αυτά και αφορούν το δίκτυο ποδηλατοδρόμων, την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Εθν. Αντίστασης, την ανάπλαση του Ληθαίου και των παρόχθιων ζωνών και τη λαϊκή αγορά. Επίσης από τη Δημοτική Αρχή προβάλλεται ιδιαίτερα η πρόθεση δημιουργίας «μονοπατιών του Ασκληπιού» στα ριζά του Κόζιακα και η αξιοποίηση του ιαματικού πόρου του Ριζώματος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης