Παραπολιτικά Ροή

Το παρασκήνιο εκλογής Νταούλα στον ΣΥΡΙΖΑ (17-6 και 2 λευκά)

Ξεκάθαρη νίκη του παλαιού διδύμου Σταύρου Νταούλα-Χρήστου Μπάτζιου στην ηγεσία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Καίτοι ο Σάκης Ξάφος, ο οποίος πρώτευσε σε ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου, διεκδίκησε με ένταση τη γραμματεία ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Οι ισορροπίες δεν διαταράχθηκαν παρά την προσπάθεια που έγινε ώστε να περάσει το μήνυμα της ανανέωσης και του ανοίγματος στο χώρο του κέντρου με ένα νέο στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, όπως αυτός.

Μάλιστα λέγεται ότι υπήρξε παρέμβαση και από την Κουμουνδούρου υπέρ της “Ορθόδοξης” λύσης Νταούλα-Μπάτζιου στην ηγεσία του κόμματος στα Τρίκαλα. Εκεί αποδίδεται και το γεγονός ότι “πήραν στροφή” προς Νταούλα τις τελευταίες μέρες και αμφιταλαντευόμενα στελέχη δίνοντάς του τη νίκη κατά τη χθεσινή διαδικασία εκλογής γραμματέα με το συντριπτικό 17-6, ενώ 2 μέλη της Νομαρχιακής έριξαν “λευκό” στην κάλπη. Σημειώνεται ότι μέχρι την Παρασκευή ακόμη η εκτίμηση ήταν για 12-9 υπέρ Νταούλα, με 3 αμφιταλαντευόμενους και 1 λευκό.

Συντριπτική ήταν η επικράτηση και του Χρήστου Μπάτζιου για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα με τον ίδιο να παίρνει 17 ψήφους και τον Γιώργο Πασχαλίδη 7 (και 1 λευκό).

Κατά τα λοιπά στο νέο Συντονιστικό της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι:

ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΣΙΩΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΥ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης