Παραπολιτικά

Το συγκινητικό αντίο του Βύρωνα Κατσίβελου στον Δημήτρη Τσοβόλα

Ο Βύρων Κατσίβελος ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν και στήριξαν τον Δημήτρη Τσοβόλα στο εγχείρημά του με το ΔΗΚΚΙ. Μάλιστα κατέβηκε και ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στα Τρίκαλα, θέλοντας να εκπροσωπήσει την αγροτιά και τη νεολαία.

 

Δείτε πως τον αποχαιρετάει:

“Πρόεδρε απ την πρώτη στιγμή μαζί σου μέχρι που θυμάμαι ειμουν αντίθετος στην αναστολή του ΔΗΚΚΙ και στο διαμέρισμα σου στην Αχαρνών μου είπες οι πολίτες δεν μας επέλεξαν. Ξέρω ότι θα
μετανιωσουν. Ανεπαγγελτοι δεν είμαστε καθήκον μας να παραδώσουμε τα χρήματα των κρατικών επιχορηγησεων γιατί είναι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ. Προσπαθούσαν να σε μειώσουν. Ο γιος του αγωγιατη . Ο Μήτσος της ρινας. Αυτά όμως εσένα σ έκαναν περήφανο ,γιατί ως υπουργός ήξερες τι εστι φτώχεια την ένιωσες καλά στο πετσί σου γι αυτό εισουν πάντα προσιτός στον απλό άνθρωπο. Ποτέ δεν σ άρεσαν οι δεξιώσεις με δήθεν υψηλού κύρους επηχηριματιες .Αισθάνομαι τόσο περιφανος που ειμουν πολύ κοντά σου πρόεδρε. Η απώλεια σου είναι πολύ βαριά . Με την παρουσία σου στην πολιτική έδωσες μαθήματα ήθους εντιμότητας αντίστασης ,σε ότι ήταν σε βάρος του απλού ανθρώπου. Αισθάνομαι ότι όσα και να πω δεν αντιπροσωπευουν το μεγαλείο της ψυχής σου. Η τελευταία πολιτική σου μάχη ήταν να παραδώσεις 3, εκατομυρια ευρώ., με 5 χρόνια δικαστικες διαμάχες δεν έχει συμβεί παγκοσμίως αυτό. Σήμερα το μεσιμερι έχασες τη μάχη με την επάρατο Εύχομαι στη γυναίκα σου τη Ρένα τα παιδιά σου Κώστα και Λυδία και τα εγγόνια σου να βρουν το κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές Πρόεδρε καλό ταξίδι μας διδαξες ήθος εντιμότητα αξιοπρέπεια.. Καλό ταξίδι…”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης