Παραπολιτικά

Το τερμάτισε ο Ταμήλος: “Πράκτορες της Μοσάντ, γκαρσόνια της Βουλής” (ηχητικό)

Σε… άλλο level μας πήγε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας και σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση υποκλοπών και της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

 

Μιλώντας στον Κώστα Αργυρούση και στην εκπομπή “Όσο κρατάει ένας καφές” ο Μιχάλης Ταμήλος έσφιξε… τρομερή ανάλυση. Απαξίωσε αρχικά το γεγονός λέγοντας ότι “σιγά μην ενδιαφέρονταν κανένας για τον Ανδρουλάκη”, συνέχισε στο ίδιο τέμπο λέγοντας ότι “σκοτούρα μεγάλη έχει ο κόσμος αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη”, έκανε λόγο για κρυφό μυστικό όσον αφορά τις παρακολουθήσεις “αφού η CIA παρακολουθεί και τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη” και τελικά σημείωσε ότι “αφού κι η google μας παρακολουθεί καθημερινά και ξέρει που πάμε και που βρισκόμαστε”.

Το αποκορύφωμα πάντως των δηλώσεων Ταμήλου ήταν όταν αποκάλυψε ότι “όταν εκλέχτηκα πρώτη φορά βουλευτής (σ.σ. το 2012) με πήρε ένα παλιό στέλεχος του κόμματος και μου είπε να προσέχω τι λέω γιατί εκεί μέσα είναι καμιά 20αριά πράκτορες της CIA και 3-4 της Μοσάντ (σ.σ. του Ισραήλ) και είναι ντυμένοι γκαρσόνια, αστυνομικοί, να σου φέρνουν το ουίσκι ή τον καφέ”!!!… Ακούστε το απολαυστικό ηχητικό απόσπασμα:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης