Παραπολιτικά

Το φαινόμενο Αβραμόπουλος και η αποχώρηση Αλέκου

Νέα δεδομένα στον Δήμο Μετεώρων μόλις 20 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση ψηφοδελτίων. Αποχώρηση από τη διαδικασία εν ενεργεία (!!!) δημάρχου, όπως αυτή του Θοδωρή Αλέκου δεν είναι και συχνό φαινόμενο.

 

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στην Καλαμπάκα το προεξοφλούσαν εδώ και καιρό και εμείς στο trikalavoice.gr το είχαμε… προαναγγείλει εμμέσως ή αμέσως. Ο Θοδωρής Αλέκος βρέθηκε εγκλωβισμένος αφενός στις δικές του επιλογές προσώπων και συνεργατών που τον εγκατέλειψαν ήδη την πρώτη 2ετία της θητείας του, αφετέρου δε μπροστά σε ένα φαινόμενο για τα δεδομένα της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων που ακούει στο όνομα Λευτέρης Αβραμόπουλος. Ο μόλις 35 ετών υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων τόλμησε πριν 2 χρόνια και βγήκε μπροστά, μετά το θάνατο του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη, διεκδίκησε και έλαβε τη στήριξη των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» και… δούλεψε.

Μεθοδικός και αποτελεσματικός κατάφερε μέσα σε αυτή τη 2ετία να πείσει ακόμη και τους όποιους επιφυλακτικούς, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ότι και ξέρει και μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο Μετεώρων στην επόμενη μέρα, σε μια εποχή μεγάλων έργων και παρεμβάσεων, που θα δώσει πνοή στην πόλη και στα χωριά. Δεν είναι τυχαίο ότι απ’ όσους έχουν καταθέσει ενδιαφέρον ως τώρα για τη δημαρχία μόνο αυτός έχει υπερπλήρη συνδυασμό με 220 και πλέον υποψηφίους (!!!).

Το πιθανότερο είναι να βρεθεί αντίπαλος στις εκλογές με τον Σωτήρη Παπαχρήστο, ο οποίος θα προσπαθήσει μετά και την αποχώρηση Αλέκου να εκφράσει την κεντροαριστερά στον Δήμο.

Τα ποσοστά του 2019

Ο Αβραμόπουλος στοχεύει σε άνετη νίκη από την 1η Κυριακή (… δεν μπορεί να υπάρξει 2η έτσι κι αλλιώς). Η παράταξη της οποίας ηγείται είχε πάρει 43.79% το 2019. Αυτό το ποσοστό του αρκεί, αλλά δεδομένου ότι αποχώρησε ο Παπαμιχαήλ (15%) και έχει κάνει μεταγραφές και από την κεντροαριστερά μπορεί να στοχεύει σε… πολύ υψηλά ποσοστά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης