Παραπολιτικά

Το come back του Οικονόμου…

Έπειτα από 7 χρόνια ο ψυχίατρος και… τελευταίος βουλευτής που εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, επιστρέφει στο προσκήνιο.

Αυτά τα χρόνια δεν απείχε, διατήρησε ωστόσο μια «αιρετική» στάση απέναντι στην ηγεσία του κόμματος (αρχικά ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα ΚΙΝ.ΑΛ.) ασκώντας σκληρή κριτική πολλές φορές στις πολιτικές επιλογές της. Οι θέσεις του ωστόσο ήταν πάντοτε καθαρές και ίσως γι’ αυτό κέρδισε και το δικαίωμα να τις εκφέρει ελεύθερα και… δίχως παρεξηγήσεις.

Το 2012 ο Γιώργος Οικονόμου είχε λάβει 6.166 ψήφους και εκλέχτηκε βουλευτής, στις εκλογές του Μάη. Έχασε την έδρα, μέσα από καραμπόλες, στις επαναληπτικές εκλογές ένα μήνα αργότερα. Ο ίδιος διατήρησε τις δυνάμεις του όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα στις εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στον ΚΙΝ.ΑΛ. προ διετίας κατάφερε να φέρει πρώτο στον Ν. Τρικάλων τον Νίκο Ανδρουλάκη (συνεργάτη και κουμπάρο του) έναντι του «όλον ΠΑΣΟΚ». Εκλέχτηκε στη συνέχεια και μέλος της Κ.Ε. διατηρώντας και εκεί το δικαίωμα της άποψής του.

Η συμμετοχή του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές δίνει προφανώς μια περαιτέρω δυναμική στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ., με τον ίδιο πάντως να υπογραμμίζει στο trikalavoice.gr ότι «οφείλουμε να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα και να περάσουμε τα μηνύματά μας στην κοινωνία, η οποία μοιάζει εξουθενωμένη έπειτα από 10 χρόνια κρίσης και 4 διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης