Παραπολιτικά

Τρίκαλα. «Πυγμαχία» στα… FM (Β. Γκίμτσας κατά Σ. Παπαδόπουλου)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος δήλωσε «δυσαρεστημένος απ’ το Γιούρογκρουπ», αλλά ότι «δεν παραιτείται». Παρενέβη ο Βασίλης Γκίμτσας και… «τα έχωσε για τα καλά»…

Η ραδιοφωνική τοποθέτηση του Σάκη Παπαδόπουλου στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε… ήπια.  «Δεν είναι αυτό που θέλαμε» σχολίασε το χθεσινοβραδινό Γιούρογκρουπ «βέβαια δεν ζήτησαν κάτι άλλο, μας έκαναν κολακευτικά σχόλια για το πόσο καλά παιδιά είμαστε κι εφαρμόσαμε τις οδηγίες που μας έδωσαν. Και χθες ήταν αποκαλυπτικό να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιος κυβερνά την Ε.Ε.».

«Ως βουλευτής» συνέχισε ο Σ. Παπαδόπουλος  «μετά την μη ύπαρξη συμφωνίας από το χθεσινό Γιούρογκρουπ και παράταση ως τις 15 Ιουνίου, αισθάνομαι αγανακτισμένος».

Ερωτηθείς αν αυτή του η αγανάκτηση, μπορεί να συνοδευθεί και από μια παραίτηση, δήλωσε: «Tι  νόημα θα είχε σ’ αυτή τη φάση μια δική μου παραίτηση, να καλογερέψω; Γιατί το ζήτημα πώς συμμετέχουμε σ’ ένα δυσμενές πολιτικό σκηνικό με τόσες αντιξοότητες, είναι ένα θέμα στο οποίο αποφασίσαμε να κάνουμε στην Ελλάδα ένα παράλληλο πρόγραμμα με ώριμες μεταρρυθμίσεις και να κάνουμε κάθε τι από την πλευρά μας, ώστε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δυνάμεων στη Ε.Ε. Αν όμως θελήσω να καλογερέψω, έχω και αυτή τη λύση. Από την στιγμή όπως δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει άλλο ελκυστικό σχέδιο για τον λαό, που να πείθει ότι μπορεί να ζήσει καλύτερα, ε αυτός ο δρόμος είναι αναγκαστικός».

Στο σημείο αυτό παρενέβη στην εκπομπή ο πρόεδρος των εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ, Βασίλης Γκίμτσας, ασκώντας κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:  «Την ευγένεια και την ανωτερότητα του ελληνικού λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει εκλάβει ως αδυναμία και κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Αμφισβητώ την εντιμότητα σου και την αξιοπρέπεια σου και αυτό που είπες να πας να καλογερέψεις, θα έπρεπε με αξιοπρέπεια να παραιτηθείς και να φύγεις. Αλλά «είναι πολλά τα λεφτά, Άρη». Και κάποιος πρέπει να σου τα πει επιτέλους, δεν μπορεί να υποτιμάς την νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Η αξιοπρέπεια επιβάλει την παραίτηση, και αυτό δεν είναι αυταπάτη. Είναι απλούστατα, πολλά τα λεφτά».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης