Παραπολιτικά

Τρικαλινοί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)

Το ιστορικό κόμμα που άλλαξε την πορεία της χώρας επιστρέφει με ρεαλιστική πρόταση, προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας και με τον ΑΝΘΡΩΠΟ στο επίκεντρο, όχι αριθμούς και συμφέροντα. Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε χθες σε κλίμα ενθουσιασμού, παρουσία χιλιάδων συνέδρων απ’ όλη την Ελλάδα, δεκάδων δε Τρικαλινών.

 

Στην κεντρική φωτογραφία του trikalavoice.gr διακρίνονται να πλαισιώνουν την πρώην βουλευτίνα Σούλα Μερεντίτη οι Άρης Μερεντίτης, Σταύρος Τραγάνης, Μαρία Γεωργούλα, Βέρα Ντάκου, Νίκος Μουστάκας, Μαρία Βαϊου κ.α..

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την εναρκτήρια ομιλία του χαιρέτησε τα ιστορικά στελέχη του, μεταξύ των οποίων οι Παρασκευάς Αυγερινός, Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που κάθισαν κοντά και συνομιλούσαν, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί, ο Κώστας Λαλιώτης και πολλοί άλλοι, σηματοδοτώντας μετά από χρόνια την ενότητα και τη συσπείρωσή του κόμματος.

Με την έγκριση του προεδρείου, με επικεφαλής τον Πέτρο Ευθυμίου, ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης, αρχίζοντας την ομιλία του με τη διακήρυξη πως «πρόκειται για το συνέδριο της αναγέννησης της παράταξης και πρόθεσή του είναι να ενώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου που θα διεκδικήσουν την διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεν άφησε κανένα περιθώριο κι ήταν απολύτως σαφής στην αυτόνομη στρατηγική και πορεία της παράταξης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό «δεν σημαίνει πως είμαστε κομπάρσοι ή συμπλήρωμα που θα μας συρρικνώσει ξανά, στο όνομα της άσκησης μιας πολιτικής ξεπερασμένης από τα πράγματα. Αυτόνομη στρατηγική σημαίνει κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό κορμό, πρόγραμμα και αντίστοιχη στελέχωση. Αυτόνομη στρατηγική σημαίνει και αυτονομία από τα ισχυρά συμφέροντα κάθε είδους, που επιδιώκουν να αιχμαλωτίσουν την πολιτική».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης