Παραπολιτικά

Υποψήφιος με Παπαχρήστο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Καλαμπάκας

Ακόμη μι δήλωση στήριξη και υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό που ετοιμάζει ο Σωτήρης Παπαχρήστος στο Δήμο Μετεώρων εκδηλώθηκε χθες.

 

Μάλιστα δεν πρόκειται για κανένα τυχαίο πρόσωπο αλλά για τον ίδιο τον γραμματέα της τοπικής Καλαμπάκας του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνο Ζαμπούρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για κομματικές στηρίξεις το 2023.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Αγαπητοί συμπολίτες , λέγομαι Ζαμπούρας Κωνσταντίνος. Είμαι Γέννημα – Θρέμα στην Παναγία Καλαμπάκας .

Ασκώντας την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Φοροτέχνη Λογιστή, αλλά και από την δραστηριότητα μου στα κοινά, γίνομαι δέκτης από γνωστούς, φίλους, συνεργάτες, απλούς πολίτες, των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τοπικής μας κοινωνία, ενώ συνάμα υποβαθμίζουν την ποιότητα και τις συνθήκες ζωής των οικογενειών και των παιδιών μας.  

Έχοντας ως αφετηρία τα παραπάνω και βαδίζοντας σε μια δύσκολη εποχή , γεμάτη από προκλήσεις κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος τόσο στη διαμόρφωση του αύριο όσο και στη δημιουργία σταθερών βάσεων και υποδομών για το μέλλον της νέας γενιάς του Δήμου Μετεώρων.

 Στο πλαίσιο αυτό  βασίζουμε και το ξεκάθαρο όραμα, ζητάμε την εμπιστοσύνη του καθενός και της καθεμιάς, από το ένα άκρο έως το άλλο του Δήμου μας, στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν άλλον Δήμο από τα σημερινά τετριμμένα δεδομένα.  Θέλουμε έναν Δήμο ο οποίος θα λειτουργήσει στην υπηρεσία του πολίτη. Θα του διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, με βασικές αρχές το σεβασμό, την ισονομία, το δίκαιο, τη διαφάνεια και την ελευθερία της άποψης και της έκφρασης του λόγου.

Με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαχρήστο και κοινό μας χαρακτηριστικό την αγάπη για τον τόπο μας, τις αξίες και τις αρχές μας ,  σας καλώ όλους και όλες  να πορευτούνε μαζί μας στον αγώνα που ξεκινά. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να εξελιχθεί και να γίνει ένας δήμος πρότυπο με αξιοκρατία και κοινωνική αλληλεγγύη.    

Δηλώνω λοιπόν υποψήφιος με την παράταξη του Σωτήρη Παπαχρήστου για να δώσουμε στον τόπο μας ότι αξίζει.

 

ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης