Παραπολιτικά

Φίρμα στο… “SOCIAL” ο Παπαστεργίου, το πρώτο ψηφιακό κόμμα!!!

Ότι είναι… και μεγάλη φίρμα ο Δημήτρης Παπαστεργίου το ξέρουμε και το ‘χουμε εμπεδώσει. Και το ‘χουν καταλάβει άπαντες δηλαδή και μόνο τυχαίο δεν είναι που συμπεριλήφθηκε μεταξύ των προσωπικοτήτων του… πρώτου ψηφιακού κόμματος, του SOCIAL.

 

Ιδρύεται, λοιπόν, νέο πολιτικό κόμμα με τον τίτλο “SOCIAL” Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα και με έδρα την Θεσσαλονίκη, το οποίο δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και την Ευρωπαϊκή ‘Eνωση. Η οργάνωση και η δράση του κόμματος αποσκοπούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η οργάνωση και η λειτουργία του SOCIAL Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα εδράζονται στις αρχές της λαϊκής κυριαρχίας, της διαφάνειας, της πραγματικής αντιπροσώπευσης των πολιτών, της αξιοκρατίας και του σεβασμού των αποφάσεων των οργάνων του κόμματος. Το κόμμα θα προασπίζει την Εθνική Ανεξαρτησία, την Εθνική Κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας, το Δημοκρατικό Κοινοβουλευτικό Πολίτευμα και το Σύνταγμα, θα προωθεί δε το κοινωνικό κράτος δικαίου και την κοινωνική συνοχή και θα αγωνίζεται για την Δημοκρατική ανάπτυξη της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Το καταστατικό του κόμματος θα εγκριθεί από το πρώτο τακτικό Συνέδριο που θα συγκληθεί μέχρι τον Ιούνιο του… 2026!!!

Προς το παρόν πάντως ο ηγέτης του κόμματος Συμεών Καψάλας έχει αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες  στην ιστοσελίδα του κόμματος ΕΔΩ και μεταξύ αυτών και με τον Παπαστεργίου. Ω, ναι… Αξίζει το καμάρι μας!!!… 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης