Παραπολιτικά

Χαμός στο Δ.Σ. Τρικκαίων. Ποιος είπε σε ποιον “λες μ@λ@κίες” και ποιον χαρακτήρισαν “Mister Τζάμπα” (video)

Ξέφυγαν λίγο από τη θερινή ραστώνη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και τα αίματα άναψαν για τα καλά με βαριές μάλιστα εκφράσεις μεταξύ των μελών του.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η πρώτη ένταση σημειώθηκε όταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου απάντησε με έντονο  ύφος στον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Γιώργου Καϊκη “είναι γνωστό ότι δε σου αρέσει να γίνονται έργα, γιατί το αφήγημά σου έχει ευτελιστεί στο να είναι όλα… τζάμπα. Στις επόμενες εκλογές να βγεις  ο…  Τζάμπας”. Ο Καϊκης ζήτησε να κάνει τριτολογία και ο Παπαστεργίου του το ξέκοψε “δεν δικαιούστε. μίλησε ο δήμαρχος… γεια σου”. (Δείτε ΕΔΩ στο 1.01.45).

Λίγο αργότερα ο Καϊκης αντέδρασε προφανώς υπερβαίνοντας τα όρια απέναντι στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπήλιο Τσιγάρα όταν αυτός είπε ότι “στην Ελλάδα έχουμε κομμουνισμό και τη χώρα την κυβερνάνε γνωστοί κομμουνιστές όπως ο Θεοδωρικάκος”. Ο Καϊκης εξεμάνη λέγοντάς του “σταμάτα να λες μ@λ@κίες” χαρακτηρίζοντάς τον “εκπρόσωπο του Αγίου Νικολάου” και προκαλώντας την αντίδραση του Τσιγάρα ο οποίος είπε “μ@λ@κίες λες εσύ και επανειλημμένα”.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο στο 1.37.30:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης