Παραπολιτικά

Χαρά Ξάνθη: “Ήρθα για να κερδίσω και να εκλεγώ βουλευτής” (ηχητικό)

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή της στο “Ζυγό FM 100” και στους Κώστα Αργυρούση-Γιώργο Παπαγεωργόπουλο το πρωί της Παρασκευής η εν δυνάμει υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Χαρά Ξάνθη.

 

“Εννοείται πως ήρθα να κερδίσω, κανένας δε κάνει αγώνα για να χάσει” απάντησε στο ερώτημα για το πως βλέπει τον εαυτό της σε ένα δύσκολο ψηφοδέλτιο και υπογράμμισε: “Όσοι πολιτευόμαστε πηγαίνουμε για τη νίκη! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι την ώρα της κάλπης, να πείσω τον κόσμο πως πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς πρέπει να έχουμε ικανούς ανθρώπους, αυτοδημιούργητους, άφθαρτους χωρίς πολιτικό βεβαρυμμένο παρελθόν στο κοινοβούλιο. Δεν κουράζομαι συνεχίζω να συναντώ συμπολίτες μου και να ακούω τα προβλήματα των κατοίκων του νομού Τρικάλων, διότι και εγώ έχω διακριθεί από τις παραγωγικές τάξεις, αυτή είναι και η διαφορά μου από τους υπόλοιπους υποψηφίους όλων των κομμάτων, 24 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα”.

Η Χαρά Ξάνθη υπεραμύνθηκε των πολιτικών της Κυβέρνησης πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο ενός εν δυνάμει “αντιπάλου” της, του Κώστα Σκρέκα, λέγοντας πως “ο τοπικός υπουργός ενέργειας, που αποτελεί τιμή για τους τρικαλινούς, κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με τα επιπλέον μέτρα που ανακοινώθηκαν 1,1 δις για τον μήνα Οκτώβριο” Η ίδια στάθηκε και στο “σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης και στο γεγονός ότι ο κόσμος συνεχίζει να εμπιστεύεται το κυβερνών κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον εμπιστεύεται και θα τον εμπιστευτεί και στις επερχόμενες εκλογές ως τον μόνο ικανό να οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα εποχή”. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης