Παραπολιτικά

Χατζηγάκης για Βουλή. Μήνυμα… αντεπίθεσης

Μια ανάρτηση του νεαρού Χατζηγάκη μπορεί να εκληφθεί και ως… εναρκτήριο λάκτισμα της νέας προεκλογικής περιόδου.

“Τέτοια μέρα πριν δύο χρόνια ακριβώς ξεκινούσαμε μια διαφορετική πολιτική πορεία” λέει “στην αρχή είχαμε δυσκολίες (πολλές!), κάναμε λάθη, αλλά η προσπάθεια άξιζε τον κόπο. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν αλλάζουν απο μόνα τους. Μόνο αν δουλέψουμε σκληρά εμείς οι ίδιοι και προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τις αλλαγές που ονειρευόμαστε μπορούμε να έχουμε ελπίδα ότι θα παράδωσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη χώρα απο απο αυτή που παραλάβαμε”.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης έλαβε 8.338 ψήφους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και έχασε την εκλογή του για μερικές εκατοντάδες ψήφους. Ωστόσο τη διετία που κύλησε λειτούργησε ως ενεργεία βουλευτής, διεκπεραίωσε σειρά αιτημάτων Τρικάλων, παρενέβη σε κέντρα λήψης εξουσίας, μιας και διατηρεί ισχυρές φιλίες στο κυβερνητικό σχήμα, και πέτυχε ουκ ολίγα.

Παρών στα Τρίκαλα από την επόμενη μέρα των εκλογών, ακόμη και την περίοδο που οι υποχρεώσεις του έτρεχαν (και τρέχουν) σε μεγάλη πολυεθνική, με συνεχή παρουσία στην πόλη και στα χωριά. Πιο ώριμος, έχει αναδιοργανώσει το πολιτικό του γραφείο και το ενισχύει περαιτέρω με νέες ισχυρές συμμαχίες που θα του δώσουν τη δυνατότητα στις επόμενες εκλογές, οψέποτε κι αν προκηρυχτούν να πετύχει το στόχο της εκλογής του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης