Παραπολιτικά Ροή

Χτυπάει… 1η Κυριακή ο Αγοραστός (τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις)

Ένα μικρό θαύμα δείχνει ικανός να πετύχει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, σύμφωνα με τα δεδομένα δημοσκοπήσεων.

Το «μικρό θαύμα» έχει να κάνει με την επίτευξη της νίκης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών και της αυτοδυναμίας, η οποία θα του επιτρέψει να συνεχίσει απρόσκοπτα το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει από το 2010, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με στοιχεία δημοσκόπησης που ολοκληρώθηκε λίγο πριν το Πάσχα και έχει στη διάθεσή του το trikalavoice.gr  ο Κώστας Αγοραστός «χτυπάει» την αυτοδυναμία από τις 26 Μαΐου, με σημαντική διαφορά από τον Νίκο Τσιλιμίγκα που είναι στη δεύτερη θέση επίσης με μεγάλη διαφορά από Δημήτρη Κουρέτα και Τάσο Τσιαπλέ που ακολουθούν.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας ωστόσο κάνουν ακόμη πιο αισιόδοξο τους επιτελεί του Κώστα Αγοραστού.

Στην ερώτηση «ποιος είναι ο καταλληλότερος για περιφερειάρχης» ο Κώστας Αγοραστός αναγνωρίζεται με ποσοστό 55%, στη ερώτηση «ποιος είναι πιο κοντά στους πολίτες της Περιφέρειας» παίρνει 49,3%, ενώ στην παράσταση νίκης τα ποσοστά είναι ιλιγγιώδη.

Το ακόμη πιο θετικό είναι ότι το 80% όσων απάντησαν σε συγκεκριμένη έρευνα δηλώνει «βέβαιο για την επιλογή του» για το ποιον θα ψηφίσει, οπότε το προβάδισμα παγιώνεται.

Μεγάλα ποσοστά σε Τρίκαλα-Λάρισα

Όσον αφορά τα ποσοστά ανά Περιφερειακή Ενότητα τα Τρίκαλα κρατούν την πρωτοκαθεδρία για τον Κώστα Αγοραστό, με πολλές πιθανότητες επανάληψης του… 2014!!!…  Η επιτυχία αυτή πιστώνεται κυρίως στη διαχείριση του Χρήστου Μιχαλάκη όλα αυτά τα χρόνια και την άριστη συνεργασία του με τον Αγοραστό, που είχε ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομή.

Τέλος ο Κώστας Αγοραστός είναι πολύ μπροστά και στη Λάρισα, η οποία θυμίζει εργοτάξιο τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης