Site icon TrikalaVoice

Come back Λάππα. Τι λέει για Παπαστεργίου, Κρεμμύδα

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας.

“Το ΕΣΥ είναι απαραίτητο να στηριχθεί, η πραγματικότητα το απαιτεί γιατί υπάρχει έλλειψη σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό” σχολίασε για τους συνταξιούχους γιατρούς που επιστρέφουν στα Νοσοκομεία και συνέχισε: “Αυτό που κάνουν άλλοι συνάδελφοι να επιστρέψουν εθελοντικά στο ΕΣΥ και στα νοσοκομεία, ομολογώ ότι το σκέφτηκα αλλά…το συμπέρασμα των σκέψεων μου ήταν ότι η επιστροφή μου θα σήμαινε ότι θα ήμουν επικίνδυνος και για τον εαυτό μου και για τους ασθενείς. Εγώ πλέον ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και η ιατρική είναι σαν… πολύφερνος νύφη, αν την ξεχάσεις, σε ξεχνάει και αυτή”.

Για το δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά και τη δική του δημοτική παράταξη, ο Χρ. Λάππας ανέφερε:

“Τα πράγματα πλέον στο Δήμο είναι καλύτερα από ότι ήταν στη δική μας περίοδο, που δεν υπήρχε..σάλιο. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που τα τρέχει ο Δήμαρχος και τα διαχειρίζεται με επάρκεια. Κινδυνεύει όμως ο Δημήτρης Παπαστεργίου να εγκλωβιστεί στη γαλάζια ιστορία. Καλό είναι που αναδύθηκε στην κορυφή, αλλά ο σφιχταγκαλισμός με την ηγεσία ίσως φέρει και κινδύνους. Να προσέξει μήπως τον παρασύρει αυτό σε πιθανή φθορά, σε περίπτωση που θα έχει φθορά και η κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε ότι εγώ πιστεύω πως έχασα τις εκλογές από την αφίσα των συριζαίων, που με ταύτισαν με το Βενιζέλο που έκοψε συντάξεις. Ήταν ο μόνος αρνητικός μύθος που είχα ως Δήμαρχος”.

Για τον Κώστα Κρεμμύδα ο Χρήστος Λάππας σημείωσε:

“Έχω να πω ότι ανταποκρίνεται με επάρκεια και με μεγάλη αποτελεσματικότητα στα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα. Δεν έχει σχέση με σκληράδα η αντιπολιτευτική παρουσία, ούτε το Γιώργο Φούντα που ήταν σκληρός υπερασπίζομαι, ούτε τον… Νίκο Ξανθόπουλο που ήταν μαλακός. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της παράταξης”.

Exit mobile version