Τοπικά

Άγονη η πρώτη δημοπρασία για το λούνα-παρκ στο παζάρι. Επαναληπτική αύριο

Ο Δήμος Τρικκαίων Διακηρύττει τη διεξαγωγή φανερής, πλειοδοτικής, προφορικής και επαναληπτικής δημοπρασίας  για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινού Παζαριού) έτους 2022, που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδειών (Λούνα Πάρκ).

 

 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 11η του μήνα  Αυγούστου 2022 ημέρα Πέμπτη  και από ώρα  10:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διεξαγωγής εμποροπανήγυρης και σύμφωνα με τους όρους της υπ’ αριθμ. 34645/21-7-2022  διακήρυξης.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινού Παζαριού) έτους 2022, που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδειών (Λούνα Πάρκ),  έκτασης  4,5 στρεμμάτων, ορίζεται στο ποσό των πενήντα πέντε  χιλιάδων (55.000,00€) ευρώ .

Για να λάβει κάποιος μέρος στην δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή  συμμετοχής, ποσού  πέντε  χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00€) ευρώ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης