Τοπικά

Άμεση ανταπόκριση του Δήμου για αντιπλημμυρικά έργα στο Ρίζωμα (φώτο)

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Τρικκαίων ανταποκρίνεται στα αιτήματα των κατοίκων όλων των χωριών της περιοχής μας προκειμένου να αποφευχθούν ακραία πλημμυρικά φαινόμενα.

 

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ριζώματος όπου ο Δήμος έτρεξε εργολαβία αξιοποιώντας χρήματα που διατέθηκαν από τον Ιανό, κατασκευάζοντας τοιχεία αντιστήριξης σε δρόμους που είχαν υποστεί καθιζήσεις. Οι κάτοικοι του Ριζώματος ωστόσο σημείωσαν στον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Καταβούτα ότι η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι οριστική εκφράζοντας φόβους για το τι μπορεί να συμβεί σε ακραίες συνθήκες. Ο Γιώργος Καταβούτας ανέλαβε αμέσως την υπόθεση και την επόμενη μέρα προχώρησε τις διαδικασίες, ανατέθηκε νέα εργολαβία στην εταιρεία “Παληγιάννη”, η οποία προχώρησε σε ένα εξαιρετικά σύνθετο και δύσκολο τεχνικά αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή, εξασφαλίζοντας παράλληλα ασφαλέστερη προσβασιμότητα στους κτηνοτρόφους του Ριζώματος.

“Οφείλουμε να ακούμε τους πολίτες και να προσαρμοζόμαστε σαν Δημοτική Αρχή στις πραγματικές τους ανάγκες” λέει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος στο trikalavoice.gr. Δείτε φωτογραφίες από το έργο:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης