Ροή Τοπικά

Άνοιξε η γη και… κατάπιε αυτοκίνητο στην Οιχαλία (φώτο)

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις του τελευταίου 48ωρου ήλθαν να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στο είδη «ταλαιπωρημένο» οδικό δίκτυο της Οιχαλίας.

Ένα ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο και σε πολλές των περιπτώσεων «τραγικό» που στις περισσότερες οδούς συνέβαλαν εξ ολοκλήρου οι εργασίες για την τοποθέτηση του αποχετευτικού αγωγού του βιολογικού καθαρισμού και εν συνεχεία οι συνδέσεις με κάθετες τομές των οικιών προς αυτόν, από τον Σεπτέμβρη μήνα μέχρι και σήμερα .

Την εβδομάδα που μας πέρασε η οδός Ευρύτου θύμιζε εργοτάξιο καθώς ήταν σε εξέλιξη οι συνδέσεις οικιών κατά μήκος του αγωγού που οδηγεί στο βιολογικό καθαρισμό.

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις που έλαβαν χώρα στην Οιχαλία και σε ολόκληρο τον δήμο Φαρκαδόνας το Σάββατο και την Κυριακή, δημιούργησαν προβλήματα στο δρόμο-εργοτάξιο της οδού Ευρύτου καθώς υπέστησαν καθιζήσεις σε αρκετές φρεσκομπαζωμένες συνδέσεις οικιών με τον βιολογικό καθαρισμό.

Παρά την σήμανση σε λακκούβες κατά μήκος της οδού (ίσως έπρεπε η τοπική αρχή να απαγορέψει την κυκλοφορία σε αυτή), ένα διερχόμενο όχημα «βούλιαξε» το μεσημέρι της Κυριακής μετά από καθίζηση του εδάφους σε μία από αυτές.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που μας εστάλη από φίλο αναγνώστη του OichaliaNEWS την στιγμή που πέρναγε από το σημείο, φαίνεται η κατάσταση στην οποία περιήλθε το αγροτικό όχημα με οδηγό έναν 80χρονο συγχωριανό μας .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης