Τοπικά

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς στα Τρίκαλα

Οι νεφώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το επόμενο τριήμερο στα Τρίκαλα, αλλά και στη χώρα.

 

Το Σάββατο 30/4 στα νησιά του Βορείου Ιονίου,την Ήπειρο, την Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν γενικές βροχές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τοπικές βροχές και μπόρες στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 12 έως 25 βαθμούς.
Την Κυριακή 1/5/2022 στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Θράκη,τα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας της Πελοποννήσου και στην Κρήτη και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά της κεντρικής και νότιας Πίνδου και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα 2/5/2022 στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα,την Πελοπόννησο , τις Κυκλάδες και στην Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο.
Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας και διαστήματα με αρκετή ηλιοφάνεια στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης