Τοπικά

«Έγκλημα» στις σιδηροδρομικές γραμμές των Τρικάλων (video-φώτο)

Την ώρα που μετράμε θύματα στις διαβάσεις του ΟΣΕ στην πόλη, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων μετρούμε… πάνω από 10 αυτοσχέδιες-διαβάσεις απ’ τις οποίες κινούνται οι πολίτες!

Είναι αδιανόητο όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές στις φυλασσόμενες διαβάσεις (μόλις προ εβδομάδας είχαμε νέο θανατηφόρο στον Πυργετό-ΕΔΩ) να κλείνουμε τα μάτια μας σε κάτι πραγματικά επικίνδυνο. Ο λόγος για τις «αυτοσχέδιες διαβάσεις» που έχουν δημιουργήσει κάτοικοι ένθεν κακείθεν των σιδηροδρομικών γραμμών για να… εξυπηρετούνται (δήθεν) και να μετακινούνται πιο γρήγορα. Να περνάνε μέσα από κομμένες σίτες παρά τους κινδύνους που εγκυμονούν από τις συνεχείς διελεύσεις των τρένων. Το χειρότερο; Δυο από τις «αυτοσχέδιες διαβάσεις» είναι κοντά στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Λυκείου, προφανώς προς εξυπηρέτηση των μαθητών!…

Είναι ανάγκη να ληφθούν μέτρα και να κλείσουν άμεσα όλες «τρύπες» που έχουν ανοίξει, πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Οι φωτογραφίες παραπάνω, αλλά και το βίντεο παρακάτω, του trikalavoice.gr  είναι χαρακτηριστικά:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης