Ροή Τοπικά

Έδωσαν… χρώμα στο σχολείο τους στο Μεγαλοχώρι. Το επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος (εικόνες)

Τα σχολικά συγκροτήματα του δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης το πρωί της Τετάρτης και έπειτα από πρόσκληση του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα έργα που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε συνεχίζονται στο συγκρότημα, και πάντα σε συνεργασία με τον Δήμου.

 

Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νίκος Νταής “αρχικά κατόπιν αιτήματος του συλλόγου και με την υποστήριξη τόσο του προέδρου της κοινότητας  κ. Τζελη όσο και του αντιδημάρχου κ. Καταβούτα δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο αίτημά μας που ήταν αυτό της απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων από τον δρόμο όπου γίνεται η άφιξη και αναχώρηση των παιδιών στο σχολείο.  Εν συνεχεία με την συμμετοχή όλων των μαθητών του δημοτικού και Νηπιαγωγείου και με την πολύτιμη βοήθεια του πρόεδρου κ. Τζελη έγινε δεντροφύτευση στην πίσω αυλή του σχολικού συγκροτήματος. Και οφείλω να σταθώ στη σημαντική  βοήθεια του κ. Καταβούτα στην κινητοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και της κας Λεβέντη για τις απαραίτητες εργασίες που γίνανε”.

Τέλος αξίζει να σταθούμε στις ζωγραφιές στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου και του νηπιαγωγείου τις οποίες επιμελήθηκαν η Αλευρά Ευαγγελία ταμίας του Δ. Σ. του συλλόγου και η Ευαγγελία Πατσαούρα, μητέρα μαθήτριας δημοτικού και μέλος του συλλόγου μας.

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης