Τοπικά

Έκπληξη από τη Χρυσάνθη. Μεγάλη συγκέντρωση χθες βράδυ (φώτο)

Η υποψήφια βουλευτίνα της Ν.Δ. έκανε τη μεγάλη έκπληξη σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Το βράδυ της Τετάρτης γέμισε ασφυκτικά τις αίθουσες του Μουσείου Τσιτσάνη και τον… προαύλιο χώρο αυτού. Η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη είδε πρόσωπα γνωστά, με τα οποία συνεργάστηκε στο Δήμο Τρικκαίων και τα οποία δείχνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Η ίδια εμφανίστηκε συγκινημένη και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αυθόρμητη προσέλευσή του. «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξια αυτής» είπε και εξήγησε τους λόγους που την κάνουν να πολιτεύεται με τη Ν.Δ.: « Εγώ  είμαι τυχερή γιατί κατεβαίνω υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν άνθρωπο,  ένα πολιτικό που δεν οραματίζεται απλώς, αλλά μετατρέπει το όραμα σε υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που δεν καλλιεργεί φρούδες ελπίδες, αλλά μιλάει την γλώσσα της  αλήθειας.

Ένα πολιτικό που μιλάει τοποθετώντας την Ελλάδα στον ορίζοντα του μέλλοντος,  στις τεχνολογικές αλλαγές που έρχονται στους νέους δρόμους της τεχνητής νοημοσύνης και της βιοτεχνολογίας. Για πρώτη φορά είδαμε να οργανώνεται με μεθοδικότητα ένα πολιτικό κόμμα. Είδαμε να επιλέγονται τα πολιτικά στελέχη με διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Έχω την τιμή να είμαι μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, περνώντας μέσα από ένα αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης, μια αδιάβλητη  διαδικασία την οποία ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  αποφάσισε και έβαλε σε εφαρμογή κινητοποιώντας δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας.

Είδαμε για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία να συνδιαμορφώνουν το πρόγραμμα  μαζί με  την κοινωνία. Γιατί ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και εμείς πρέπει να είμαστε εδώ σταθεροί στις αξίες μας και τις αρχές μας.

Πρέπει να έχουμε πίστη και πάθος για να δημιουργήσουμε το καλύτερο για όλους τους πολίτες».

«Θέλω να βλέπω την Ευρώπη να είναι η Ελλάδα και Ελλάδα να  είναι η Ευρώπη» συνέχισε «η Χώρα δεν χρειάζεται χρήματα για να έχει αξιοπρέπεια, Πρωθυπουργό και κυβέρνηση με αξιοπρέπεια χρειάζεται.

Αγαπητές μου συμπολίτισσες- Αγαπητοί μου συμπολίτες

H πολιτική μου ζωή δεν ήταν ευθεία γραμμή και αυτό το λέω κυρίως για τους νέους ,να μην απογοητεύονται, να μην το βάζουν κάτω.

Δεν σας κρύβω ότι έχω νιώσει απογοήτευση στην πολιτική μου πορεία,  αλλά είχα την τύχη να συναντήσω έναν άνθρωπο και να κάνω μια νέα αρχή .

Να μου εμπιστευθεί μια  θέση στον συνδυασμό του και την  θέση της αντιδημάρχου οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών και να πάμε καλά και να πάμε πολύ καλά.

Πρώτη φορά είχαμε πραγματικά ταμειακά διαθέσιμα  4 εκατομμυρίων που βελτίωσαν το μέγεθος του προϋπολογισμού και την αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ,

μειώσαμε το 45% του χρέους  εξοφλήσαμε όλα τα παλιά χρέη, πληρώνονται οι προμηθευτές στην ώρα τους, εμπλουτίσαμε τα συστήματα πληροφορικής για να διευκολύνουμε την δουλειά των εργαζομένων αλλά και την παροχή υπηρεσίας στον πολίτη

και κάναμε τον πολίτη να αισθάνεται ότι τα δημοτικά τέλη πιάνουν τόπο.

Αυτός ο άνθρωπος με στήριξε κάθε στιγμή  στην διάρκειας της θητείας μου, όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και όλοι σας γνωρίζετε ότι υπήρξαν και τέτοιες στιγμές,

είναι ένας πολιτικός που έρχεται από το μέλλον ,ένας πολιτικός που έχει να δώσει πολλά, ένας πολιτικός που  διεκδικεί το καλύτερο για τον τόπο, για τις μελλοντικές γενιές

δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο μας ,τον Δήμαρχο Τρικκαίων ,τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Δήμαρχε σε ευχαριστώ για όλα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης