Τοπικά

Έκπληξη Χήρα στο Γαρδίκι. Υποψήφιος για πρόεδρος ο Γ. Πλεξίδας

Τη στήριξή του σε ένα νέο άνθρωπο για την προεδρία του Γαρδικίου εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης.

Ο Θοδωρής Χήρας συναντήθηκε χθες με τον Γιώργο Πλεξίδα και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας και υποστήριξης μιας νέας πρότασης για την ανάπτυξη του κεφαλοχωρίου της Πίνδου. Συμφώνησαν ότι χρειάζονται κοινές δράσεις και κατάθεση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες υποδομές στο χωριό, καθιστώντας το μόνιμο πόλο έλξης, χειμώνα και καλοκαίρι.

Ο Γεώργιος Θ. Πλεξίδας είναι ένας νέος και πετυχημένος επιχειρηματίας (υδραυλικός – εγκαταστάτης Φυσικού Αερίου), με ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του-παντρεμένος με τη Βίκυ Μπρέντα και πατέρας δύο τέκνων.

Ο Γεώργιος Πλεξίδας σε δήλωσή του επισημαίνει πως:

«Δηλώνω παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρδικίου για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Θέλω να εργαστώ για την αναβάθμιση της περιοχής, πιστεύω στο όραμα που έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας και θα στηρίξω την προσπάθεια του συνδυασμού “Πύλης Όραμα” για το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Τη συμφωνία Χήρα-Πλεξίδα στηρίζουν με πολύ χαρά και οι δυο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκ Γαρδικίου του συνδυασμού «Πύλης Όραμα», Ιωάννης Κουτσονάσιος (κατέρχεται στην Δ.Ε. Πύλης) και Ευάγγελος Κουτής (υποψήφιος στην Δ.Ε. Αιθήκων).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης