Τοπικά

Έκρηξη Αναγνωστόπουλου: «Δεν είναι μόδα το… τεστ του κορωνοϊού»

Αυστηρή σύσταση από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη σε όσους αρέσκονται τις τελευταίες μέρες να δηλώνουν δημόσια πως έκαναν το τεστ μα είναι… αρνητικό στον κορωνοϊό!

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, δίνει μαζί με τους συναδέλφους του γιατρούς τη μάχη από την πρώτη γραμμή ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Βλέποντας πως η υπόθεση για ορισμένους πάει να εξελιχθεί σε… life style εξερράγη (… δικαίως) προχωρώντας στην παρακάτω δήλωση:

«Θα ‘θελα να επισημάνω πως δεν είναι σωστό να βγαίνουν δήθεν «επώνυμοι» πλην ενεργών υγειονομικών και να διατυμπανίζουν πως έκαναν το test και είναι αρνητικοί για τον covid-19, ενώ τα tests πρέπει να γίνονται αποκλειστικά σε όσους εμφανίζουν αντικειμενικά ευρήματα όπως αυτά ορίζονται από τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και όπως ορθά ορίζει το Υπουργείο Υγείας! Ας πάνε να προσφέρουν υπηρεσίες και όχι να αντλούν δημοσιότητα! Τον μεγαλύτερο κίνδυνο εμφανίζει η Ιατρική και η Νοσηλευτική κοινότητα, οι Τραυματιοφορείς και το ΕΚΑΒ. (Και ύστερα λέμε δεν επαρκούν τα tests). Έλεος πια»!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης