Τοπικά

Έναρξη ιατρείου καθηγητού Σπύρου Ποταμιανού στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ο κ. Σπυρίδων Ποταμιάνος, Γαστρεντερολόγος, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Διευθυντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΛ,  μετά την αφυπηρέτηση του από το  Πανεπιστήμιο, έρχεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με στόχο  να ενισχύσει τη ήδη δυνατή ομάδα των γαστρεντερολόγων.

 

Ο κ. Ποταμιάνος υπήρξε Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής κλινικής του ΠΓΝΛ επί 17 έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέβαλε στην εκπαίδευση 16 ιατρών, οι οποίοι πήραν την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας  και με τη σειρά τους  σταδιοδρομούν με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Υπήρξε Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Η διατροφή στην υγεία και στη νόσο» και διδάσκων σε άλλα 5 μεταπτυχιακά προγράμματα και έχει 30ετή εμπειρία στη διδασκαλία και κλινική άσκηση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο ιατρών και νοσηλευτών.  Κατά τη διάρκεια της κλινικής του καριέρας, ενδεικτικά, έχει πραγματοποιήσει 6000 ERCP (αντιμετώπιση παθήσεων χοληφόρων –παγκρέατος), 1200  Stent οισοφάγου-εντέρου-χοληφόρων, 7500 πολυπεκτομές.

Η πολυετής εμπειρία του καθ. Ποταμιάνου, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους εξειδικευμένους συνεργάτες ιατρούς και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, θα  καλύψουν όλο το φάσμα της Γαστρεντερολογίας,  Ηπατολογίας και Επεμβατικής Ενδοσκόπησης, προσφέροντας τόσο σε διαγνωστικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο τις πιο έγκυρες και άρτιες υπηρεσίες.

Είμαστε βέβαιοι πως η  καθημερινή παρουσία του κ. Ποταμιάνου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, θα υποστηρίξει επεμβατικές πράξεις, αλλά και νοσηλείες από ιατρούς και άλλων ειδικοτήτων στη μεγαλύτερη Ιδιωτική Κλινική της Κεντρικής Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον καθ. κ. Ποταμιάνο στη μεγάλη οικογένεια  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Τα τηλέφωνα για ραντεβού με τον κ. Ποταμιάνο είναι: 2410996050 & 2410996000

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης