Τοπικά

Έναρξη κατηχητικών στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας   κ. Χρυσοστόμου αρχίζει και φέτος το νέο ιεραποστολικό έτος της ενορίας μας. Όπως είναι γνωστό, το κατηχητικό μας φυτώριο απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών από νήπια έως και το λύκειο.

Οι πόρτες της ενορίας μας θα ανοίξουν και πάλι, οι αίθουσες θα γεμίσουν χαρούμενα παιδικά πρόσωπα που το επίκεντρό τους θα είναι ο Χριστός. Το κατηχητικό ανοίγει την αγκαλιά του στα παιδιά. Εκεί θα βρουν παιδιά στο κατηχητικό φυτώριο θα βρουν μια πατρική συμπαράσταση, που απεικονίζει την άπειρη αγάπη και τη φιλανθρωπία του Θεού.

Τα κατηχητικά σχολεία είναι η Κυψέλη της εκκλησίας μας, στην οποία όλα τα παιδιά σαν μελισσόπουλα εργάζονται για τη δική τους πνευματική προκοπή, για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους, αλλά και για την ανύψωση της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερα μάλιστα, στις μέρες μας, που η κοινωνία μας πνίγεται στα θολά νερά των σύγχρονων αθεϊστικών ρευμάτων.

Περιμένουμε λοιπόν εσάς και τα παιδιά σας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 11:00 πμ στο πνευματικό κέντρο του Ιερού μας Ναού που θα τελεστεί ο αγιασμός της νέας ιεραποστολικής χρονιάς για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού.

Την ίδια μέρα στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί ο αγιασμός για τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου.

“Επενδύοντας στα παιδιά ,επενδύουμε στο μέλλον.”

Εκ του Ιερού Ναού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης