Τοπικά

Έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την ερχόμενη Δευτέρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

 

Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, τα καταστήματα έχουν προαιρετικά τη δυνατότητα να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, αλλά και της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας «για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στην τοπική αγορά καθώς δείχνουν έμπρακτα την προτίμηση τους στα τοπικά καταστήματα. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν να  επισκέπτονται  τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν εξασφαλίσει την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επωφελούμενοι την ευκαιρία των μεγάλων εκπτώσεων που αναμένονται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης