Ροή Τοπικά

Έπεσε άσφαλτος στη γέφυρα Διαλεκτού-Διακόπτεται αυτή τη βδομάδα η κίνηση σε αυτή

Ολοκληρώνεται η νέα γέφυρα Διαλεκτού Τρικάλων.

Η γέφυρα παραδόθηκε στη κυκλοφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των χωριών, έστω και χωρίς άσφαλτο. Ωστόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας έτρεξε γρήγορα τις διαδικασίες, προ εβδομάδων έπεσε και άσφαλτος και μέσα σε αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται τα έργα και στους κόμβους και με την απαραίτητη διαγράμμιση και σηματοδότηση.

Για αυτό το λόγο και αποφασίστηκε η πλήρης διακοπή κυκλοφορίας της Επ. Οδού Τρικάλων-Μεγάρχης στο ύψος της παλαιάς γέφυρας ποταμού Πηνειού Δ.Κ Διαλεκτού έως και την είσοδο του οικισμού της Δ.Κ Διαλεκτού, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 10/05/2021 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 14/05/2021 για όλο το 24ωρο.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών ως κατωτέρω:

i. Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν μέσω της Επ. Οδού Τρικάλων – Μεγάρχης, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση της οδού προς Δ.Κ Περιστέρας (1 χιλ. πριν τη νέα γέφυρα Διαλεκτού) και θα ακολουθείται το δρομολόγιο Περιστέρα – Σαρακίνα – Μεγάρχη – Διαλεκτό και αντίστροφα.

ii. Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν μέσω της Ε.Ο. Τρικάλων-Πύλης, θα εκτρέπονται στον κόμβο Παραποτάμου και θα ακολουθείται το δρομολόγιο Παραπόταμος-Βαλτινό, Διαλεκτό-Μεγάρχη και αντίστροφα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης