Ροή Τοπικά

Έργα συντήρης στις σήραγγες της ε.ο Τρικάλων-Άρτας

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων  οδικού δικτύου  Ν. Τρικάλων – Έτους  2018 » προϋπολογισμού 243.540,00 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως τόνισε ο κ. K. Αγοραστός: «Μέλημα της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Η ασφάλεια των σηράγγων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ένα ζήτημα για το οποίο η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη. Με τις δικές μας δυνάμεις όμωςπροσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συντήρησή τους».

Αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων  οδικού δικτύου  Ν. Τρικάλων – Έτους  2018 » προϋπολογισμού 243.540,00 € για εργασίες και Φ.Π.Α.  είναι :

α) η  συντήρηση,  λειτουργία  και  η  αποκατάσταση  των  βλαβών  όλων  των  Η-Μ  εγκαταστάσεων  των σηράγγων  που  βρίσκονται  στο  οδικό  τμήμα της αρ. 2 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού  Πύλης – Στουρναρέϊκων – Μεσοχώρας  μέχρι  την  διασταύρωση  με  την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας και  στο  τμήμα  Αρματωλικό – Αγίας  Κυριακής  ήτοι:

 


για  να  εξασφαλίζονται  οι  προϋποθέσεις  ασφαλούς  διέλευσης  των  οχημάτων στις σήραγγες, οι οποίες ελέγχονται  από  τρία  ανεξάρτητα  κέντρα  ελέγχου.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης