Ροή Τοπικά

Έργο-μαμούθ 3 εκ. € από την ΔΕΥΑΤ (με υπογραφή Ν. Λέρα)

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι την πράξη με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ».  Η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων των Τρικάλων είναι επιβεβλημένη λόγω της παλαιότητας των μηχανημάτων (η περάτωση της αρχικής εγκατάστασης είχε γίνει το 1987) και λόγω ανάγκης βελτίωσης της ποιότητας των εκροών. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει βελτίωση της επεξεργασίας των λυμάτων και με την τριτοβάθμια επεξεργασία που θα προστεθεί,  θα επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα εκροής  και θα υπάρξει δυνατότητα των επεξεργασμένων λυμάτων για άρδευση.

Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και ο  προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 3.410.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Να σημειωθεί ότι στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Ε.Ε.Λ. Τρικάλων θα συμβάλλει και η εργολαβία  «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ Ε.Ε.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» η οποία είναι σε εξέλιξη.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Νίκος Λέρας «ρίχνουμε το βάρος στην βελτίωση των υποδομών μας, σε όλα τα επίπεδα, με όφελος πάντα για τους συμπολίτες μας».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης