Τοπικά

Έρχεται η σπουδαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του “Εν χορώ”

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 28 Δεκέμβρη ο Αντώνης Μαρτσάκης επισκέπτεται τα Τρίκαλα. Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΕΝ ΧΟΡΩ» φιλοξενεί τον δεξιοτέχνη του Κρητικού Βιολιού, Αντώνη Μαρτσάκη και διοργανώνει ένα μοναδικό γλέντι λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος.

Κρήτη & Θεσσαλία συναντιούνται και μας ταξιδεύουν μέσα από τους σκοπούς και τα τραγούδια τους. Από τη μία, το βιολί και η φωνή του Αντώνη Μαρτσάκη, τα λαούτα του Νίκου Μαρεντάκη και του Κανάκη Κοζωνάκη και τα κρουστά του Χαράλαμπου Πιτροπάκη μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα Χανιά και την Κρήτη ολόκληρη.

Από την άλλη, η αυθεντική χροιά του Χρήστου Λόζιου, που την συνοδεύουν ο Κώστας Ντούσιος στο κλαρίνο, ο Περικλής Ζήσης στο λαούτο, ο Γιάννης Παπαστεργίου στο βιολί και ο Νίκος Λάγαρης στο ντέφι, δίνουν στο γλέντι την απαραίτητη μερακλίδικη νότα .

 

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στον Πολυχώρο εκδηλώσεων «Πολιτεία», στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, είμαστε όλοι καλεσμένοι να ανταμώσουμε και γλεντήσουμε παραδοσιακά, να βρεθούμε «εν χορώ» με τον Αντώνη Μαρτσάκη !!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης