Ροή Τοπικά

Έτοιμος ο κόμβος Ριζαριού. Ανοίγει ο περιφερειακός Τρικάλων-Καρδίτσας (φωτό)

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία εντός της ημέρας ο περιφερειακός Ριζαριού.

Πρόκειται για ένα έργο ζωής, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία πολλά χρόνια. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  πρόκειται για έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία έτρεξε τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο ώστε ο υπερσύγχρονος και ασφαλής κόμβος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες!… Είναι ο ένας από τους δέκα (10) κόμβους που θα κατασκευαστούν μέσα στους επόμενους μήνες στην περιοχή μας.

«Ήταν δέσμευσή μας απέναντι στην τοπική κοινωνία και οφείλαμε να ολοκληρώσουμε το έργο στη μνήμη όσων χάθηκαν στη συγκεκριμένη διασταύρωση-καρμανιόλα και σε σεβασμό προς τους εκατοντάδες ανθρώπους, Τρικαλινούς και διερχόμενους επισκέπτες οι οποίοι καθημερινά χρησιμοποιούν το δρόμο» λέει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και συμπληρώνει ότι «μέσα στους επόμενους λίγους μήνες θα προχωρήσουμε και θα ολοκληρώσουμε και όλους τους υπόλοιπους κόμβους σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής μας. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δείχνει ο ίδιος ενδιαφέρον, έτρεξε ο ίδιος τις διαδικασίες και του οφείλουμε ένα ευχαριστώ που σταθερά βρίσκεται δίπλα μας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παράλληλα με τον κόμβο ολοκληρώθηκαν και παρεμβάσεις στους δρόμους πρόσβασης σε αυτόν. Εντός των ημερών ξεκινούν οι εργασίες στον κόμβο ΤΕΦΑΑ, στις Καρυές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης