Ροή Τοπικά

Έφοδος κομάντο του Λιμενικού με Τρικαλινό ομαδάρχη (video)

Βίντεο από την έφοδο κομάντο σε εργαστήρια πλαστών διαβατηριών στην Αθήνα, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.

Συγκεκριμένα Κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, με έναν εκ των ομαδαρχών Τρικαλινό στέλεχός της-σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr– πραγματοποίησε τρεις εφόδους στην Αχαρνών, στην Πατησίων και στην Καλλιθέα.

Συνολικά, οι Αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις, που προμήθευαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, υπηκόους τρίτων χωρών έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στην περιοχή των Πατησίων εντοπίστηκε εργαστήριο με εξοπλισμό για την κατασκευή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=8_q5bVkchEw

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, στο Μεταξουργείο, που φέρεται ως ο εγκέφαλος της οργάνωσης, κατασχέθηκε πληθώρα πλαστών και κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων (ταυτότητες και διαβατήρια διαφόρων χωρών), δώδεκα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σε καφετέρια, που χρησιμοποιούνταν από το κύκλωμα για την αγοραπωλησία των πλαστών εγγραφών, στη περιοχή των Αχαρνών, συνελήφθησαν εννέα ακόμα άτομα, για τα οποία κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών έγγραφων, ενώ οι δύο κατείχαν πλαστά έγγραφα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης