Τοπικά

Αγρυπνία επί της εκλογής του κ. Χρυσοστόμου

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη εορτή των Αγίων Μαρτύρων Ευλαμπίου και Ευλαμπίας.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού, του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη επετείω εκλογής και χειροτονίας αυτού ως επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6 θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο διδακτικό έτος 2020-2021. Επίσης στην εν λόγω εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος θα απονείμει τα Διπλώματα και Πτυχία σε μαθητές της Σχολής.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων επί τη εορτή των Αγίων μαρτύρων Κάρπου, Παπύλου, Αγαθοδώρου και Αγαθονίκης.

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης