Ροή Τοπικά

Αγρυπνίες σε Ναούς των Τρικάλων από σήμερα έως 16 Σεπτεμβρίου

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν Ιερές Αγρυπνίες

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ» ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου από 10-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Νικήτα ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικήτα.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης