Τοπικά

Αγωνία για την εξέλιξη των έργων στα Τρίκαλα

Η αποχώρηση Παπαστεργίου από τη δημαρχία αναστατώνει εργολάβους και… κατοίκους της πόλης καθώς ουδείς μπορεί να εγγυηθεί πια πως και κυρίως πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν τα εν εξελίξει έργα  κυρίως μέσα στην πόλη των Τρικάλων.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr αυτή τη στιγμή τρέχουν έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν την ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Ληθαίου, τη δημιουργία νέου δικτύου ποδηλατοδρόμων, την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (Κιτριλάκη) και άλλες παρεμβάσεις στο κέντρο. Δεδομένου ότι ακόμη και με την παρουσία του Δημήτρη Παπαστεργίου τα έργα αυτά παρουσίασαν σημαντική καθυστέρηση υπάρχει εύλογη ανησυχία για το… πως θα εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Για παράδειγμα θα τρέξει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης των κεντρικών δρόμων της πόλης που παραμένουν σκαμμένοι σχεδόν στο… σύνολό τους ή θα μείνουμε να παλεύουμε με τη σκόνη και τα χώματα; Τι θα γίνει με την κεντρική πλατεία και την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κιτριλάκη) που υπάρχει δεσμευτικός χρόνος παράδοσης στις 31 Δεκεμβρίου; Θα ολοκληρωθούν;  Η ανάπλαση της Εθνικής Αντίστασης δεν ξεκίνησε καν ακόμη!… Θα εξασφαλιστεί πρόγραμμα “γέφυρα” από το ΕΣΠΑ για μια 3ετία τουλάχιστον;

Ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας κλήθηκε και σηκώνει μεγάλο βάρος ως προς την διαχείριση αυτών των ζητημάτων τις τελευταίες ώρες. Προσπαθεί να εγγυηθεί τον ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα και κυρίως… την ολοκλήρωση των έργων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης