Τοπικά

Αεροδρόμιο!!!… Έπεσε άσφαλτος στην οδό Καποδιστρίου (εικόνες)

Ο πρώτος βασικός δρόμος στο κέντρο των Τρικάλων ασφαλτοστρώθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023. Το τμήμα της οδού Καποδιστρίου από τον κόμβο Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι την οδό Ασκληπιού πλέον είναι ένας δρόμος κανονικά στρωμένος με άσφαλτο, μετά τα έργα για την ύδρευση και τον ποδηλατόδρομο, που υλοποιήθηκαν για μεγάλο διάστημα.

 

Δίνεται, έτσι, τέλος στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε, με πολίτες, οδηγούς και ειδικά κατοίκους και καταστηματάρχες του δρόμου, να επιδεικνύουν μέγιστη υπομονή.
Το συγκεκριμένο έργο είναι τμήμα της εργολαβίας που μόλις πριν 10 ημέρες υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων με την εταιρεία που ανέλαβε τον διαγωνισμό. Πρόκειται για τις «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων 2022-23», με προϋπολογισμό 800.000 € από το Ταμείο του Δήμου Τρικκαίων. Ταυτοχρόνως, αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για άλλον έναν διαγωνισμό για ασφαλτοστρώσεις, τις Ολοκληρωμένες επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας επικινδύνων σημείων οδικού δικτύου του Δήμου Τρικκαίων». Αυτό το έργο έχει προϋπολογισμό 3.300.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης (από το «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας», υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης