Ροή Τοπικά

Αθωώθηκε Τρικαλινός επιχειρηματίας (πρώην αυτοδιοικητικός)

Αθωώθηκε ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας, μηχανικός και πρώην αυτοδιοικητικός,  Δ. Γ. από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ο Δ. Γ. είχε κατηγορηθεί για το αδίκημα της υπεξαίρεσης τελεσθείσα από διαχειριστή ξένης περιουσίας κατ’ εξακολούθηση και χρήση πλαστών εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, μετά από άσκηση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.
Το Δικαστήριο, με την σύμφωνη πρόταση και του Εισαγγελέα της έδρας, έκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟ τον επιχειρηματία απαλλάσσοντάς τον από τις αποδοθείσες σ’ αυτόν κατηγορίες.   Έτσι έληξε η μεγάλη ταλαιπωρία και περιπέτεια στην οποία είχε εμπλακεί μετά από αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του από τον μηνυτή, πρώην συνεργάτη του και συγγενή του, η οποία διήρκεσε πάνω από 18 χρόνια και ο  κατηγορούμενος αποκαταστάθηκε ηθικά.
Συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου ήταν ο Μάκης Βορίδης δικηγόρος Αθηνών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Χρήστος Βουτσέλας,  δικηγόρος Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης