Ροή Τοπικά

ΑΚΕΘ. Νέα καινοτόμα εξ αποστάσεως μαθήματα STEM – Ρομποτικής για μαθητές δημοτικού!!!

Το AKETH AIRLab, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαθητών για εκπαίδευση STEAM και Ρομποτικής σε μια δύσκολη περίοδο, συνεχίζει ηλεκτρονικά τη λειτουργία του στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (LMS) του ΑΚΕΘ.

Τα  προγράμματα σπουδών, τα οποία έχουν πιστοποιηθεί και τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης S.T.E.M. (E3STEM), συνδυάζουν τις hands-on δραστηριότητες οι οποίες προσφέρουν στους μαθητές πρακτική εμπειρία και ενασχόληση μέσω πειραμάτων με το αντικείμενο του μαθήματος τους, και online δραστηριότητες (κωδικοποίηση, προγραμματισμός) με άμεσα οφέλη την ανάπτυξη αλγοριθμικής και δημιουργικής σκέψης και την εκμάθηση της τεχνικής της διόρθωσης σφαλμάτων σε ένα προγραμματιστικό περιβάλλον.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τμημάτων όμως, αποτελεί το πακέτο υποστηρικτικού υλικού που αποστέλλεται στους μαθητές πριν την έναρξη των τμημάτων. Πρόκειται για μια καινοτομία, που αποτελείται από εκπαιδευτικό kit με κατασκευές μηχανικής (γρανάζια, τροχαλίες, τροχούς, δοκούς), εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια προγραμματισμού, 3d μοντέλα για κατανόηση του τρισδιάστατου χώρου και άλλα εκπαιδευτικά εργαλεία, μαζί με το βιβλίο δραστηριοτήτων του AKETH AIRLab με επιπλέον πληροφορίες και προβλήματα για επίλυση από τους μαθητές. Το υποστηρικτικό πακέτο παρέχεται στους μαθητές μας στην τιμή των μαθημάτων με σκοπό να προσφέρει μια διαδραστική διαδικασία μάθησης βασισμένη στο παιχνίδι και δραστηριότητες ενασχόλησης για τα παιδιά και με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων.

Στη σελίδα https://www.aketh.gr/rompotiki/distance-learning θα βρείτε πέρα από τα μαθήματα και ένα βίντεο – unboxing με σκοπό να πάρετε μια γεύση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων!

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

https://www.aketh.gr/rompotiki/distance-learning

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 24310 24697 ή να επικοινωνήσετε στο email: c.nistas@aketh.gr!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης