Τοπικά

Αλέκος: “Απάντηση στις στράκα – στρούκες του κ. Αβραμόπουλου”

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αβραμόπουλος για άλλη μία φορά προσπάθησε με κακότεχνο τρόπο και βάλλοντας κατά του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας, επικαλούμενος μάλιστα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι πληρώθηκαν εργασίες αποχιονισμού από άλλον κωδικό και συγκεκριμένα από τον κωδικό της πυροπροστασίας.

 

Προς πληροφόρηση του κ. Αβραμόπουλου και της Αντιπολίτευσης που για άλλη μία φορά είναι αδιάβαστοι και ακολουθούνε την τεχνική των πυροτεχνημάτων που απλά κάνουν θόρυβο, απαξιώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο και επιλέγοντας να μεταφέρουν το συμβούλιο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους ενημερώνω και τους πληροφορώ για τα εξής.

Η πρώτη ανακρίβεια στα λεγόμενα του κ. Αβραμόπουλου που μάλιστα κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι το έκανε σκόπιμα, είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα της πυροπροστασίας για κάτι άλλο.

κ. Αβραμόπουλε, κύριοι της Αντιπολίτευσης τα χρήματα της πυροπροστασίας δαπανήθηκαν για πυροπροστασία ως οφείλαμε, ενώ παράλληλα ο συγκεκριμένος κωδικός ενισχύθηκε από ιδίους πόρους για να μπορέσουν να πληρωθούν άτομα που εργάστηκαν στον αποχιονισμό προηγούμενων ετών. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Επίσης αναφέρατε για απαξίωση των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και κατ’ επέκταση και των κοινωνιών, την ώρα που γνωρίζετε πολύ καλά ότι χωρίς παραστατικά και τιμολόγια δεν μπορούν να δοθούν χρήματα στους Προέδρους και σίγουρα δεν μπορείτε εσείς και η παράταξή σας να μιλήσετε για ερήμωση των χωριών μας όταν τα προηγούμενα χρόνια τα εγκαταλείψατε πλήρως.

Ποιος νοιάζεται λοιπόν για το καλό των ανθρώπων του Δήμου των ώρα που εσείς δεν ψηφίζετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σε συγκεκριμένα θέματα και μάλιστα αξιοποιώντας προγράμματα εντελώς δωρεάν στερώντας την εξειδίκευση και την γνώση σε υπηρεσιακά στελέχη;

Θα σας προέτρεπα κ. Αβραμόπουλε να διαβάσετε το βιβλίο «Η Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι» η βαρύτητα, η ανάγκη και η αξία είναι τρεις έννοιες βαθιά ενωμένες κ. Αβραμόπουλε δεν είναι βαρύ παρά αυτό που είναι αναγκαίο, δεν έχει αξία παρά μόνο ότι βαραίνει.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης