Τοπικά

Αλλάζει η πόλη. Συνεργασία Καταβούτα με τον Εμπορικό Σύλλογο

Σύσκεψη με τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Γεώργιο Καταβούτα και την Θεοδώρα Σαργιώτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Γ. Καταβούτας ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ σχετικά με τα έργα που ξεκίνησαν αλλά και για όσα πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στην πόλη των Τρικάλων. Συζητήθηκε τόσο η πορεία όσο και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης τους όπου ο Αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε ότι, παρότι μεγάλος αριθμός έργων ξεκινά σχεδόν ταυτόχρονα θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στις επιχειρήσεις και τους κατοίκους που η έδρα τους βρίσκεται στις περιοχές παρέμβασης.  Συμφωνήθηκε από κοινού η στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου με στόχο τη συνεχής ενημέρωση των επιχειρήσεων για την  εξέλιξη των παρεμβάσεων που έχουν προγραμματιστεί.

“Θεωρούμε πως με την ολοκλήρωση τους, το κέντρο της πόλης μας θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, παρέχοντας στην τοπική επιχειρηματικότητα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα” σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΣΤ Χρήστος Μπλουγούρας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης