Τοπικά

Αλλάζουν οι Σποράδες. 220 εκ. € από Αγοραστό που… εθεάθη και σε θαλάσσιο σκι (video)

Πρόγραμμα-μαμούθ για να αλλάξουν ριζικά τα νησιά των Σποράδων και να βγουν από την ιδιότυπη απομόνωση που βίωσαν για δεκαετίες τρέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο ίδιος ο περιφερειάρχης, μάλιστα, Κώστας Αγοραστός βρέθηκε σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόνησσο το τελευταίο τριήμερο για να επιθεωρήσει τα έργα.

 

Συνολικά εκτελούνται εκεί 726 έργα προϋπολογισμού 200 εκ. €!!!… Πρόκειται για βασικά έργα υποδομής που λύνουν προβλήματα καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων, αλλά και των χιλιάδων τουριστών. “Τα νησιά των Σποράδων καθίστανται πλέον ένας σύγχρονος τουριστικός προορισμός” λέει ο Κώστας Αγοραστός στο trikalavoice.gr “καθώς εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο, προχωράμε σε αναπλάσεις των παραδοσιακών οικισμών, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μέσα από στοχευμένα προγράμματα όπως το “ΑΝΑΣΑ”, αναβαθμίζουμε το αεροδρόμιο της Σκιάθου και τις υποδομές στα λιμάνια. Προχωράμε με σχέδιο και εμπειρία”.

Παρακάτω και… μετά το βίντεο όπου διακρίνεται ο περιφερειάρχης να κάνει ο ίδιος θαλάσσιο σκι κατά τις ημέρες εκεί παραμονής του, αναφέρονται αναλυτικά τα έργα που έχουν εκτελεστεί στα νησιά της Θεσσαλίας:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης