Τοπικά

Αμαξίδια στο Νοσοκομείο Τρικάλων δώρισε η Μητρόπολη Τρίκκης (φώτο)

Ο  Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κωνσταντίνου Γρηγορίου, προέβη στην αγορά και διάθεση 10 νοσοκομειακών αμαξιδίων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των περιθαλπομένων ασθενών.

 

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και ο Σεπτός Ποιμενάρχης της κ. Χρυσόστομος είναι πάντοτε αρωγοί και υποστηρικτές του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ειδικότερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε όπου η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει δυσμενείς συνθήκες στα Νοσοκομειακά Ιδρύματα.

Εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αλέξιος Κανίνας και ο εντεταλμένος για τα ειδικά ποιμαντικά θέματα στο χώρο του Νοσοκομείου π. Εφραίμ Γιαννάκος, παρέδωσαν σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου τα ειδικά αμαξίδια προς χρήσιν των ασθενών, μεταφέροντας παράλληλα τις πατρικές Ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου για ενίσχυση στο πολυσχιδές έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης