Τοπικά

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων

Μετά την απαγόρευση της «γιορτής» του παζαριού στα Τρίκαλα κάποιοι στήνουν το δικό τους πανηγύρι και γιορτή.

Πρώην “πράσινοι” και νυν ρηχοί “Ροζέ” με ολίγη απόχρωση “κόκκινου”, συγκροτήσαντες “ομάδα” έχουν “γιορτή” λέει στο Νοσοκομείο γιατί οι επτά (7) θέσεις ΜΕΘ που δοθήκαν από το Υπουργείο Υγείας στην 5η Υ.Π.Ε διατέθηκαν όλες στο Νοσοκομείο Λαμίας. Προφανώς, οι εκπροσωπούντες ως φαίνεται όλα τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, που και αυτά δεν πήραν καμία θέση ΜΕΘ, αγνοούν ότι το Γ.Ν. Λαμίας είναι νοσοκομείο αναφοράς και θα λειτουργεί ως COVID-ΜΕΘ.

Παρά ταύτα, αισθάνθηκαν τον πειρασμό να βγάλουν κάποια εσώψυχά τους και να κάνουν σπέκουλα, ασκώντας κριτική στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, ότι ασχολείται μόνο με μετακινήσεις προσωπικού, ότι στέκεται εμπόδιο στις δημοκρατικές διαδικασίες και ότι ασχολείται με το “έργο” της προηγούμενης διοίκησης.

Για να τελειώνουμε μια και καλή:

·         Απ΄ ότι γνωρίζουμε και παιδίατροι διορίζονται και ογκολόγοι.

·         Τα “εμπόδια” στις δημοκρατικές διαδικασίες είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και μάλλον χαρακτηρίζουν και αναφέρονται σε πρακτικές προηγούμενων χρόνων. Όταν η γελοιότητα συναντά τη φαιδρότητα παράγει αυτές τις φαντασιώσεις.

·         “The party is OVER” ευτυχώς που το έργο αναπαλαίωσης του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου δεν ολοκληρώθηκε. Δε λειτούργησε τελικά το “Ιατρικό Μουσείο” και γλύτωσε η ΟΥΝΕΣΚΟ από τα διαφημιστικά έξοδα που θα αναδείκνυαν το Παλαιό Νοσοκομείο ως διατηρητέο μνημείο παγκόσμιας Πολιτισμικής κληρονομιάς!

·         Βέβαια δε διατέθηκαν καθόλου χρήματα για βασικές, διαχρονικές και πάγιες ανάγκες του Νοσοκομείου όπως (Πιστοποίηση λειτουργίας των ασανσέρ, πυρασφάλεια, λάμπες χειρουργείου κλπ).

·         Ωστόσο για τη μόνιμη καραμέλα των μετακινήσεων (αλήθεια δε βαρέθηκαν να επαναλαμβάνονται !) αυτοί κάτι ξέρουν.

Η λογική λέει ότι από το Α πάμε στο Β και μετά στο Γ κ.ο.κ, ενώ η αχαλίνωτη φαντασία σε πάει παντού.

Με τιμή

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης