Ροή Τοπικά

Ανακοίνωση του Friends σχετικά με κρούσμα κορωνοϊού

Άμεση αντίδραση μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα προσώπου που είχε στενή επαφή με το Sports Bar.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιβεβαιώθηκε ένα κρούσμα covid-19 στα Τρίκαλα το τελευταίο 24ωρο (δείτε ΕΔΩ).

Το κρούσμα θεωρείται «ορφανό» καθώς το πρόσωπο επέστρεψε από διακοπές. Επειδή ωστόσο θεωρείται πιθανή στενή επαφή με το Friends Sports Bar η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Υποβλήθηκε όλο το προσωπικό σε τεστ κορωνοϊού και όλα βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Προχώρησε δε σε σχολαστική απολύμανση, ενώ πιστοποιήθηκε ότι τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Με αίσθημα ευθύνης, ωστόσο, προχώρησε στην κάτωθι ανακοίνωση:

«Το Friends Sports Bar με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες του και την τοπική κοινωνία ενημερώνει πως μετά από ιχνηλάτηση κρούσματος με πιθανή στενή επαφή με το χώρο του καταστήματός, προέβη, κατόπιν υποδείξεων του ΕΟΔΥ και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε πιστοποιημένη απολύμανση του χώρου του καταστήματος καθώς και σε μοριακά τεστ στο σύνολο του προσωπικού. Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Ταυτόχρονα έπειτα από έλεγχο, στο χώρο του καταστήματος, πιστοποιήθηκε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικά με την εστίαση. Προτεραιότητά μας ήταν η ασφάλεια του συνόλου των ατόμων που βρέθηκαν στο κατάστημά μας. Έτσι, είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο χώρος μας είναι ασφαλής και πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με κύριο γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας. Το Friends Sports Bar θα συνεχίσει, όπως και πριν, να εφαρμόζει αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε ασφαλείς».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης