Ροή Τοπικά

Ανανεώθηκε η θητεία Αβραμόπουλου ως διοικητή της Δομής Βέροιας

Για 2 ακόμη χρόνια ανανεώθηκε η θητεία του Λευτέρη Αβραμόπουλου στη θέση του διοικητή της Δομής Μεταναστών της Βέροιας.

Ο νεαρός Καλαμπακιώτης είχε τοποθετηθεί στη θέση πριν 1 χρόνο, με προσωπική απόφαση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη. Ο ίδιος δούλεψε σκληρά αυτό το χρόνο και η δουλειά του αναγνωρίστηκε καθώς παραμένει διοικητής και για την επόμενη 2ετία. Σημειώνεται ότι ανανεώθηκε η θητεία των 26 από τους 32 διοικητές ανάλογων Δομών της χώρας.

Ο ίδιος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος σε δήλωσή του επισημαίνει:

“Πριν από 1 χρόνο η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότης Μηταράκης μου εμπιστεύονταν τη θέση του διοικητή της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Πολιτών Τρίτων Χωρών  Βέροιας.

Η ευθύνη μεγάλη καθώς ένας από τους βασικούς στόχους της Κυβέρνησης ήταν και παραμένει η μείωση της εισροής μεταναστών, αλλά και η διευκόλυνση όσων έφτασαν στη χώρα μας να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και να αναχωρήσουν για τις χώρες προορισμού τους.

Σ’ αυτόν τον 1 χρόνο, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου στη Δομή καταφέραμε πολλά. Αναβαθμίσαμε τις υποδομές δημιουργώντας ανθρώπινους χώρους για τους διαμένοντες. Εξασφαλίσαμε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με συνεχείς δράσεις πετύχαμε σε σημαντικό βαθμό την ένταξή τους στην κοινωνία. Δουλέψαμε πολύ στο υγειονομικό κομμάτι, στην εποχή της πανδημίας και καταφέραμε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων, φιλοξενούμενων και προσωπικού.

Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα, με στόχο να δώσουμε στους ανθρώπους που αιτούνται άσυλο στη χώρα μας μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ ειλικρινά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη που ανανέωσε τη θητεία μου ως διοικητή της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας για άλλα 2 χρόνια και μαζί με τους συνεργάτες μου θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του ιδίου και της Κυβέρνησης”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης