Τοπικά

Ανοίγει αύριο και έπειτα από 2 χρόνια το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου. Οι εγκαταστάσεις, αναβατήρες, οι πίστες είναι όλα έτοιμα.

 

Με απόλυτη ασφάλεια και με πλήρη πιστοποίηση. «Μετά από δύο χρόνια ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό μας Κέντρο στο Περτούλι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα και λύσαμε δυσκολίες. Βέβαια με αγωνία περιμένουμε και το χιόνι. Καλούμε για μία ακόμη φορά τους πολυπληθείς φίλοι μας, λάτρεις του Χιονοδρομικού, τους Θεσσαλούς, τους Θεσσαλονικείς, τους Αθηναίους και όλους τους επισκέπτες να έρθουν κοντά μας. Θα τους αποζημιώσει το φυσικό περιβάλλον, το σαλέ, οι επαγγελματίες της περιοχής με άψογη παροχή υπηρεσιών. Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Προέδρου Κωνσταντίνου Ούτρα.

Pertouli Extreme Sports

Το πάθος μας για τη φύση, μας οδήγησε στην ίδρυση της επιχείρησης μας, με στόχο την προώθηση του φυσιολατρικού τουρισμού σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, τα Λιβάδια Περτουλίου.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και παρέχουν ευκολία στην πρόσβαση καθώς και μεγάλο, άνετο χώρο στάθμευσης.
Η επιχείρηση λειτουργεί όλο το χρόνο και πρωταρχικό στόχο έχει την αναζωογόνηση και διασκέδαση των επισκεπτών.
Ανάλογως την χρονική περίοδο που θα μας επισκεφτείτε μπορείτε να απολαύσετε πληθώρα από δραστηριότητες όπως ιππασία, ποδήλατο βουνού, πεζοπορία, snowmobiles.
Σας περιμένουμε να εξερευνήσουμε μαζί, μια από τις ομορφότερες ορεινές περιοχές της Ελλάδος και να αναζωογονηθείτε ψυχικά και σωματικά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Pertouli Extreme Sports
Διεύθυνση: Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου (Λιβάδια Περτουλίου), ΤΚ 42032
Τηλ.: 6981764200

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης