Ροή Τοπικά

Ανοίγει ξανά από το Σάββατο η λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Η Θεσσαλία απέφυγε τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού και με εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού επαναλειτουργούν και πάλι οι λαϊκές αγορές.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr περιορίστηκε στο ελάχιστο η μετάδοση του ιού στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας και μάλιστα και τα μέτρα καραντίνας εκεί γίνονται πιο ελαστικά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας λειτούργησε έγκυρα κάνοντας όλα τα τεστ κορωνοϊού και αντισωμάτων, τα οποία είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Πλέον και με βάση τα καλά αυτά αποτελέσματα ανοίγουν ξανά οι λαϊκές αγορές στα Τρίκαλα και σε όλη τη Θεσσαλία, με αυστηρά ωστόσο μέτρα ασφαλείας. «Θα συνεχίσουμε ως Περιφέρεια να κάνουμε τους ελέγχους και να λειτουργούμε προς όφελος της κοινωνίας και κυρίως προστασίας της δημόσιας υγείας» όπως λέει ο Κώστας Αγοραστός.

Ο πρόεδρος των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων Νίκος Παπακώστας δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εξέλιξη και διαβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι της λαϊκής αγοράς θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για τους καταναλωτές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης