Τοπικά

Ανοίγει τον Φεβρουάριο η νέα λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της πόλης μας στη νησίδα της 28ης Οκτωβρίου.

Τα έργα και οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώνονται και όντως η νέα εικόνα εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους και επικριτικούς παλιότερα. Η νησίδα έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει παραγωγούς και μικροπωλητές, αλλά και κυρίως καταναλωτές, σύγχρονες τέντες τοποθετήθηκαν ώστε να δίνουν μια ομοιόμορφη εικόνα, ενώ αντικαταστάθηκαν και όλα τα παλιά πεζοδρόμια. Όπως λέει στο trikalavoice.gr ο Φόρης Ρόμπος, εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων για τη λαϊκή αγορά “η νέα λαϊκή θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει εντός του Φεβρουαρίου, με νέους κανόνες τους οποίους όλοι θα πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους παραγωγούς για να επιστρέψουν όλοι με τάξη στις θέσεις τους, με τον Δήμο να τους παρέχει πια τη δυνατότητα να δουλέψουν απρόσκοπτα”.

Το έργο που είχε προϋπολογισμό 585.000€ έχει ακριβή τίτλο «Ανάπλαση – Αναβάθμιση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων». Είναι το πρώτο, σειράς έργων που αλλάζουν πλήρως την εικόνα των Τρικάλων, προς μια πιο ασφαλή, λειτουργική, βιώσιμη και σύγχρονη πόλη.

 

Προετοιμάζεται για την κακοκαιρία ο Δήμος Τρικκαίων

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης